Skip links

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ & ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ & ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Πολιτική Απορρήτου

To estrellavilla.com αποτελεί το βασικό ιστότοπο της εταιρείας με επωνυμία ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ με στοιχεία για τους τομείς δραστηριότητας, τους στόχους και τις υπηρεσίες που παρέχει.
Στις Estrella Villas αποδίδουμε ιδιαίτερη σημασία στην προστασία της ιδιωτικότητας και των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών του ιστότοπού μας και των υπηρεσιών μας εν γένει. Ο ιστότοπός μας έχει δημιουργηθεί έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια και την προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών του.
Η παρούσα πολιτική Απορρήτου είναι απολύτως συμβατή με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (ΕΕ/2016/679) και την Ελληνική Νομοθεσία (ν. 4624/2019) και αποσκοπεί στο να σας ενημερώσει σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγονται για εσάς κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας.

1. Υπεύθυνος φορέας

Υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για τις ανάγκες λειτουργίας του παρόντος ιστοτόπου είναι η ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ (εφ’εξής “Εμείς”, “Estrella Villas”, “estrellavillas.com”)
Στους παρακάτω όρους θα βρείτε σημαντικές πληροφορίες όσον αφορά στο είδος, στο σκοπό της χρήσης των προσωπικών δεδομένων σας, την προστασία τους, αλλά και τα δικαιώματά σας ως υποκείμενα των δεδομένων αυτών.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected].

2. Ποια δεδομένα θεωρούνται προσωπικά;

Ως προσωπικά δεδομένα νοούνται από την οικεία νομοθεσία (Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων 2016/679/ΕΕ και ν. 4624/2019) μόνο εκείνες οι πληροφορίες που αφορούν ένα προσδιορισμένο ή – επί τη βάσει κάποιων χαρακτηριστικών – προσδιορίσιμο φυσικό πρόσωπο (υποκείμενο των δεδομένων). Πληροφορίες που αφορούν νομικά πρόσωπα και ομάδες προσώπων ή πληροφορίες στατιστικού χαρακτήρα, από τις οποίες δεν είναι δυνατή η αναγωγή σε προσδιορισμένο ή προσδιορίσιμο φυσικό πρόσωπο, δεν εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία και εξαιρούνται από το πεδίο εφαρμογής της σχετικής νομοθεσίας.

3. Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε εμείς;

Κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπο estrellavillas.com δεν υποχρεούστε να μας αποκαλύψετε οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες, ούτε συλλέγουμε κανενός είδους δεδομένα για εσάς χωρίς την άδεια σας.

Τα μόνα δεδομένα που συλλέγουμε (πάντα έχοντας τη ρητή συγκατάθεσή σας) είναι:
1. Δεδομένα που μας παραχωρείτε εσείς συμπληρώνοντας κάποια από τις φόρμες επικοινωνίας που βρίσκονται στο estrellavillas.com, συμπληρώνοντας το e-mail σας προκειμένου να εγγραφείτε στη newsletter list μας κλπ…

2. Δεδομένα που μας παραχωρείτε εσείς δια ζώσης, μέσω τηλεφώνου, επικοινωνώντας μαζί μας μέσω του email μας [email protected] ή μέσω του chat button που βρίσκεται στο website μας.

3. Δεδομένα Analytics – Στατιστικά που αφορούν την επισκεψιμότητα του ιστότοπού μας και συλλέγονται με τη χρήση third – party cookies, μέσω της υπηρεσίας Google Analytics.
Τα δεδομένα που συλλέγονται είναι: η διάρκεια της επίσκεψης στους ιστοτόπους μας, ο τύπος του περιηγητή (browser) που χρησιμοποιείται, η τοποθεσία από την οποία προήλθε η επίσκεψη, η συχνότητα των επισκέψεων καθώς και η διεύθυνση IP.

Σκοπός, χρήση, χρόνος, τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα που μας παραχωρείτε (βλ. Παράγραφο 3.1, 3.2), χρησιμοποιούνται μόνο για τις ανάγκες της επικοινωνίας μαζί σας και για την καλύτερη υποστήριξη/εξυπηρέτησή σας. Δεν κοινοποιούμε, δεν διαβιβάζουμε και δεν καθιστούμε τις πληροφορίες που σας αφορούν προσιτές σε τρίτους.

Ενδέχεται να κοινοποιούμε σε τρίτα μέρη συγκεντρωτικές πληροφορίες ή πληροφορίες που δεν σας ταυτοποιούν άμεσα, για να μπορέσουμε να αναπτύξουμε το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες της πλατφόρμας μας ή για την παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με την πλατφόρμα μας, όπως παροχή υπηρεσιών συντήρησης, λειτουργική και μηχανογραφική εξυπηρέτηση. Παρακαλούμε σημειώστε ότι σε καμία περίπτωση δεν κοινοποιούμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας σε τρίτα μέρη.

Με τη συγκατάθεσή σας μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε για την αποστολή και διάδοση πληροφοριακών και ενημερωτικών μηνυμάτων και του Newsletter. Μπορείτε οποτεδήποτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας και να απεγγραφείτε από τη λίστα των αποδεκτών του newsletter και τα δεδομένα που έχουν καταχωριστεί για τον ως άνω σκοπό διαγράφονται.

Τηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για το απολύτως απαραίτητο χρονικό διάστημα για την εκπλήρωση των ανωτέρω σκοπών επεξεργασίας. Το χρονικό διάστημα αυτό δεν ξεπερνά τα 5 έτη. Εφόσον ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας στη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, θα διαγράψουμε τα δεδομένα σας από τα ηλεκτρονικά και φυσικά μας αρχεία.

Τα Δεδομένα Analytics – Στατιστικά (βλ. Παράγραφο 3.3), συλλέγονται προκειμένου να μπορούμε να αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των διαφόρων λειτουργιών του site μας και να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία που προσφέρουμε στους επισκέπτες μας.

H υπηρεσία Google Analytics ανήκει στην εταιρεία Google Inc., η οποία έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πλαίσιο Privacy Shield, το οποίο παρέχει τα κατάλληλα εχέγγυα για τη συμμόρφωσή της με την ευρωπαϊκή νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων. Τα δεδομένα Analytics αποθηκεύονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία σε διακομιστή της Google στις Η.Π.Α.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Google Analytics μπορείτε να βρείτε στις σελίδες τους σχετικά με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και την Πολιτική Απορρήτου της Google.

Τα δικαιώματά σας σε σχέση με την επεξεργασία δεδομένων που σας αφορούν

Πρόσβαση στα δεδομένα σας: Οποτεδήποτε μας το ζητήσετε, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα που μας έχετε παραχωρήσει επικοινωνώντας μαζί μας στο e-mail [email protected]
Δικαίωμα διόρθωσης: Οποτεδήποτε θελήσετε μπορείτε να διορθώσετε, συμπληρώσετε και να επικαιροποιήσετε τα δεδομένα που μας έχετε παραχωρήσει επικοινωνώντας μαζί μας στο e-mail [email protected]
Δικαίωμα διαγραφής: Εφόσον το επιθυμείτε μπορείτε να μας ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε παραχωρήσει επικοινωνώντας μαζί μας στο e-mail [email protected]
Δεσμευόμαστε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθούμε σε κάθε σχετικό αίτημά σας εντός τριάντα ημερών από την παραλαβή του.

Όροι χρήσης

Η χρήση αυτού του ιστότοπου παρέχεται από το estrellavillas.com σύμφωνα με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις.

1. Συμφωνείτε ότι θα χρησιμοποιείτε τον παρόντα ιστότοπο μόνο για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που δεν θα παραβιάζει τα δικαιώματα, ούτε θα περιορίζει ή απαγορεύει τη χρήση και απόλαυση του ιστότοπου από οποιονδήποτε τρίτο. Μηνύματα που παρουσιάζουν μία ή περισσότερες από τις παρακάτω ιδιότητες απαγορεύονται απολύτως:
• Περιεχόμενο παράνομο, επιβλαβές ή επιζήμιο, όπως δυσφημιστικό, υβριστικό, βίαιο, χυδαίο, πορνογραφικό ή που παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα τρίτων.
• Περιεχόμενο που προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
• Περιεχόμενο αντίθετο προς τα χρηστά ήθη ή τη δημόσια τάξη.
• Περιεχόμενο που συνιστά spam (μη ζητηθείσα εμπορική επικοινωνία – διαφήμιση).
• Άμεσες ή έμμεσες εμπορικές διαφημίσεις και εν γένει προωθητικές ενέργειες προσώπων, προϊόντων ή υπηρεσιών.
• Προσβλητικές ή υποτιμητικές αναφορές σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή σε προστατευόμενα διακριτικά γνωρίσματα (εμπορικά σήματα, επωνυμίες, διακριτικούς τίτλους επιχειρήσεων κλπ.), η υποκλοπή ή εν γένει παραβίαση της ιδιωτικής ζωής τρίτων (όπως δημοσίευση, η συλλογή ή/και αποθήκευση προσωπικών δεδομένων άλλων χρηστών), η μίμηση οποιουδήποτε νομικού ή φυσικού προσώπου ή ψευδή δήλωση για την ταυτότητα του χρήστη.
• Δημοσίευση ή αναφορά συνδέσμων προς παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού καθώς επίσης και κάθε άλλου περιεχομένου (εικόνες, μουσικά κομμάτια κοκ.) υλικού που παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, καθώς και συνδέσμους “peertopeer”.
• Περιεχόμενο ή αρχεία που περιέχουν επιβλαβές υλικό (ιούς κτλ.).
• Παραπομπές ή links σε άλλες ιστοσελίδες με παράνομο ή επιβλαβές περιεχόμενο

2. Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του ιστότοπου, οι εικόνες, τα γραφικά, οι φωτογραφίες, τα τυχόν σχέδια, τα κείμενα και γενικά όλα τα αρχεία του ιστότοπου προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Κανένα από αυτά δεν μπορεί να αποτελέσει ολικά ή μερικά αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, πλην της περίπτωσης της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό Η/Υ για μη εμπορική, προσωπική ή ακαδημαϊκή/εκπαιδευτική χρήση και σε αυτήν την περίπτωση μόνο με την ένδειξη της προέλευσης τους από τον ιστότοπο, χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν τον ιστότοπο ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα του ιστότοπου ή τρίτων μερών, προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας. Ο χρήστης του ιστότοπου κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αντιγράψει, εκμεταλλευτεί εμπορικά, πωλήσει, μεταπωλήσει, αναπαράγει, διανέμει με οποιονδήποτε τρόπο και σε οποιοδήποτε μέσο, όλο ή μέρος του περιεχομένου του ιστότοπου. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του περιεχομένου, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση [email protected]

3. Οποιαδήποτε επικοινωνία ή υλικό που μεταβιβάζετε σε εμάς μέσω του ιστότοπου, ή μεταβιβάζετε ή αναρτάτε σε οποιονδήποτε δημόσιο χώρο του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δεδομένων, ερωτήσεων, σχολίων, προτάσεων, ιδεών ή άλλων παρόμοιων, είναι και θα αντιμετωπιστεί ως μη εμπιστευτική και μη αποκλειστική πληροφορία.

4. Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του ιστότοπου, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή ή αλλοίωσή τους διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της ευρωπαϊκής ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

5. Εάν οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις δεν είναι πλήρως αποδεκτοί, η χρήση του παρόντος ιστότοπου πρέπει να τερματιστεί αμέσως.