Skip links

PRIVACY POLICY & TERMS OF USE

PRIVACY POLICY & TERMS OF USE

Privacy Policy

The website estrellavillas.com is property of the company named ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ and contains certain information about the activities, the goals and the services of the company.
At Estrella Villas, we pay great attention at the protection of the privacy and the personal data of our website’s visitors and the users of our services in general. Our website has been created having as a priority the safety and protection of its visitors personal data.
This particular Privacy Policy is fully compatible with EU’ s General Data Protection Regulation on the protection of natural persons with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data (ΕΕ/2016/679) as well as the Greek Legislation (ν. 4624/2019) and it aims to inform you on the data that are collected about you during your visit to our website.

1. Authorized controller

The “controller” of the personal data collected during the use of the specific website is KΥΡΙΑΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ (hereinafter “We”, “Estrella Villas”, “estrellavillas.com”). At the terms below, you will find important information regarding the type and the use of personal data that are being collected, their protection and your rights as owners of these data.
For any clarification you can contact us via e-mail at [email protected].

2. Which data are considered personal?

Based on the existent legislation (EU’ s General Data Protection Regulation 2016/679/ΕΕ and l. 4624/2019) personal data is any information that relates to an identified or identifiable living individual. Information relating to legal entities and groups of persons or information of a statistical nature, from which it is not possible to identify or refer to an identifiable person, does not fall into this category and is excluded from the scope of the relevant legislation.

3. Which personal data do we collect?

When you visit estrellavillas.com you do not have to disclose any personal information to us, nor do we collect any data about you without your permission.

The only data we collect (always with your explicit consent) is:
1. Data that you provide to us by filling in the contact form found at estrellavillas.com, filling in your e-mail in order to subscribe to our newsletter list, writing us an e-mail at [email protected] etc…

2. Data that you provide to us in person, when you contact us via our e-mail [email protected], the phone or when you use our website’s chat button. Also, keep in mind that when you log in to your Facebook account to use the chat button, we will be able to see your Facebook name and the public data of your account.

3. Analytics Data – Statistics related to the traffic of our website that are collected using third-party cookies, through the Google Analytics service.
The data collected is: the duration of the visit to our sites, the type of browser used, the location from which the visit came, the frequency of visits and the IP address.

Purpose, use, time, storage and processing of your personal data

The personal data you provide to us (see Section 3.1, 3.2), is used only for the needs of communication with you and for your better support / service. We do not disclose, transmit or make your information accessible to third parties.

We may disclose aggregate or non-personally identifiable information to third parties in order to be able to develop our platform content and services or to provide services related to our platform, such as maintenance, operational and computer services . Please note that in no case do we disclose your contact information to third parties.

We keep your personal data for the absolutely necessary period of time to fulfill the above processing purposes. This period does not exceed 5 years. If you revoke your consent to the collection and processing of your personal data, we will delete your data from our electronic and physical files.

Data Analytics – Statistics (see Section 3.3), are collected in order to be able to evaluate the effectiveness of the various functions of our site and to continuously improve the experience we offer to our visitors.

Google Analytics is owned by Google Inc., which is certified in accordance with the Privacy Shield, which provides the appropriate guarantees for its compliance with European data protection legislation. Analytics data is stored and processed on a Google server in the United States.

More information about Google Analytics can be found on their Google Terms of Service and Privacy Policy.

Your rights regarding the processing of data concerning you

Access to your data: Access to your data: Whenever you request it, you can access the data you have provided to us by contacting us via e-mail at [email protected].
Right of correction: Whenever you want you can correct, complete and update the data you have given us by contacting us at via e-mail at [email protected].
Right to delete: If you wish you can ask us to delete the personal data you have given us by contacting us via e-mail at  [email protected].
We commit to make every effort to respond to your request within thirty days of its receipt.

 

Terms of Use

The use of the website is provided by estrellavillas.com according to the below terms and conditions.

1. You agree to use this website for legal purposes only and in a way that does not violate the rights of any third party, nor restrict or prohibit them from using and enjoying the website. Messages that exhibit the below characteristics are utterly forbidden:
• Content that is illegal, damaging, or harmful, such as defamatory, insulting, violent, obscene, pornographic content, or that violates the personality and personal data of any third party.
• Content that is harmful to minors.
• Content contrary to accepted principles of morality or public order.
• Content that constitutes spam (an unrequested commercial communication – advertising).
• Direct or indirect commercial advertising and any form of promotion regarding people, products, or services.
• Insulting or disparaging references to natural or legal persons or protected trademarks (trade names, brand names, registered business names, etc.), the interception or violation of the privacy of third parties in general (such as the posting, collection, or/and storage of other user’s personal data), the impersonation of any natural or legal person or forgery.

2. The content and services of the website, including the images, graphics, photos, any kind of design, the texts, and all the website’s files are protected by the related provisions of Greek law, European law, and international conventions. None of the above can fully or partially become an item of sale, replication, alteration, reproduction, reposting or can be transmitted or distributed in any way, except in the case of individual storage of a single duplicate of a content’s section in a personal computer for non-commercial, personal or academic/educational use and only when there is a reference of the website, without infringing in any way the related intellectual property rights. The names, images, logos, and trademarks that represent the website or third-parties and its products or services are solely marks of the website or the third parties and are protected by the relevant trademark and intellectual property laws. The user of the website is fully aware and accepts having no right to copy, commercially exploit, sell, upsell, reproduce, distribute in any way, and by any means, the entire or a section of the website’s content. If you need more information regarding the use of the content, contact us at [email protected].

3. Any form of communication or material that you transmit to us through the website, or transmit or post in any public section of the website, including any data, questions, comments, suggestions, ideas, etc. is considered and will be treated as non-confidential and non-exclusive information.

4. The above terms and conditions of the website’s use, as well as any modification, change, or alteration are bound and completed under Greek law, European Union law, and relevant international treaties. Any provision of the above terms becomes against the law automatically ceases to apply and is removed from the present terms of use, without infringing the validity of the other terms in any way.

5. If the present terms and conditions are not entirely accepted, the use of the existing website must be terminated immediately.


Πολιτική Απορρήτου

To estrellavilla.com αποτελεί το βασικό ιστότοπο της εταιρείας με επωνυμία ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ με στοιχεία για τους τομείς δραστηριότητας, τους στόχους και τις υπηρεσίες που παρέχει.
Στις Estrella Villas αποδίδουμε ιδιαίτερη σημασία στην προστασία της ιδιωτικότητας και των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών του ιστότοπού μας και των υπηρεσιών μας εν γένει. Ο ιστότοπός μας έχει δημιουργηθεί έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια και την προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών του.
Η παρούσα πολιτική Απορρήτου είναι απολύτως συμβατή με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (ΕΕ/2016/679) και την Ελληνική Νομοθεσία (ν. 4624/2019) και αποσκοπεί στο να σας ενημερώσει σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγονται για εσάς κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας.

1. Υπεύθυνος φορέας

Υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για τις ανάγκες λειτουργίας του παρόντος ιστοτόπου είναι η ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ (εφ’εξής “Εμείς”, “Estrella Villas”, “estrellavillas.com”)
Στους παρακάτω όρους θα βρείτε σημαντικές πληροφορίες όσον αφορά στο είδος, στο σκοπό της χρήσης των προσωπικών δεδομένων σας, την προστασία τους, αλλά και τα δικαιώματά σας ως υποκείμενα των δεδομένων αυτών.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected].

2. Ποια δεδομένα θεωρούνται προσωπικά;

Ως προσωπικά δεδομένα νοούνται από την οικεία νομοθεσία (Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων 2016/679/ΕΕ και ν. 4624/2019) μόνο εκείνες οι πληροφορίες που αφορούν ένα προσδιορισμένο ή – επί τη βάσει κάποιων χαρακτηριστικών – προσδιορίσιμο φυσικό πρόσωπο (υποκείμενο των δεδομένων). Πληροφορίες που αφορούν νομικά πρόσωπα και ομάδες προσώπων ή πληροφορίες στατιστικού χαρακτήρα, από τις οποίες δεν είναι δυνατή η αναγωγή σε προσδιορισμένο ή προσδιορίσιμο φυσικό πρόσωπο, δεν εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία και εξαιρούνται από το πεδίο εφαρμογής της σχετικής νομοθεσίας.

3. Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε εμείς;

Κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπο estrellavillas.com δεν υποχρεούστε να μας αποκαλύψετε οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες, ούτε συλλέγουμε κανενός είδους δεδομένα για εσάς χωρίς την άδεια σας.

Τα μόνα δεδομένα που συλλέγουμε (πάντα έχοντας τη ρητή συγκατάθεσή σας) είναι:
1. Δεδομένα που μας παραχωρείτε εσείς συμπληρώνοντας κάποια από τις φόρμες επικοινωνίας που βρίσκονται στο estrellavillas.com, συμπληρώνοντας το e-mail σας προκειμένου να εγγραφείτε στη newsletter list μας κλπ…

2. Δεδομένα που μας παραχωρείτε εσείς δια ζώσης, μέσω τηλεφώνου, επικοινωνώντας μαζί μας μέσω του email μας [email protected] ή μέσω του chat button που βρίσκεται στο website μας.

3. Δεδομένα Analytics – Στατιστικά που αφορούν την επισκεψιμότητα του ιστότοπού μας και συλλέγονται με τη χρήση third – party cookies, μέσω της υπηρεσίας Google Analytics.
Τα δεδομένα που συλλέγονται είναι: η διάρκεια της επίσκεψης στους ιστοτόπους μας, ο τύπος του περιηγητή (browser) που χρησιμοποιείται, η τοποθεσία από την οποία προήλθε η επίσκεψη, η συχνότητα των επισκέψεων καθώς και η διεύθυνση IP.

Σκοπός, χρήση, χρόνος, τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα που μας παραχωρείτε (βλ. Παράγραφο 3.1, 3.2), χρησιμοποιούνται μόνο για τις ανάγκες της επικοινωνίας μαζί σας και για την καλύτερη υποστήριξη/εξυπηρέτησή σας. Δεν κοινοποιούμε, δεν διαβιβάζουμε και δεν καθιστούμε τις πληροφορίες που σας αφορούν προσιτές σε τρίτους.

Ενδέχεται να κοινοποιούμε σε τρίτα μέρη συγκεντρωτικές πληροφορίες ή πληροφορίες που δεν σας ταυτοποιούν άμεσα, για να μπορέσουμε να αναπτύξουμε το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες της πλατφόρμας μας ή για την παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με την πλατφόρμα μας, όπως παροχή υπηρεσιών συντήρησης, λειτουργική και μηχανογραφική εξυπηρέτηση. Παρακαλούμε σημειώστε ότι σε καμία περίπτωση δεν κοινοποιούμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας σε τρίτα μέρη.

Με τη συγκατάθεσή σας μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε για την αποστολή και διάδοση πληροφοριακών και ενημερωτικών μηνυμάτων και του Newsletter. Μπορείτε οποτεδήποτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας και να απεγγραφείτε από τη λίστα των αποδεκτών του newsletter και τα δεδομένα που έχουν καταχωριστεί για τον ως άνω σκοπό διαγράφονται.

Τηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για το απολύτως απαραίτητο χρονικό διάστημα για την εκπλήρωση των ανωτέρω σκοπών επεξεργασίας. Το χρονικό διάστημα αυτό δεν ξεπερνά τα 5 έτη. Εφόσον ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας στη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, θα διαγράψουμε τα δεδομένα σας από τα ηλεκτρονικά και φυσικά μας αρχεία.

Τα Δεδομένα Analytics – Στατιστικά (βλ. Παράγραφο 3.3), συλλέγονται προκειμένου να μπορούμε να αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των διαφόρων λειτουργιών του site μας και να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία που προσφέρουμε στους επισκέπτες μας.

H υπηρεσία Google Analytics ανήκει στην εταιρεία Google Inc., η οποία έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πλαίσιο Privacy Shield, το οποίο παρέχει τα κατάλληλα εχέγγυα για τη συμμόρφωσή της με την ευρωπαϊκή νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων. Τα δεδομένα Analytics αποθηκεύονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία σε διακομιστή της Google στις Η.Π.Α.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Google Analytics μπορείτε να βρείτε στις σελίδες τους σχετικά με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και την Πολιτική Απορρήτου της Google.

Τα δικαιώματά σας σε σχέση με την επεξεργασία δεδομένων που σας αφορούν

Πρόσβαση στα δεδομένα σας: Οποτεδήποτε μας το ζητήσετε, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα που μας έχετε παραχωρήσει επικοινωνώντας μαζί μας στο e-mail [email protected]
Δικαίωμα διόρθωσης: Οποτεδήποτε θελήσετε μπορείτε να διορθώσετε, συμπληρώσετε και να επικαιροποιήσετε τα δεδομένα που μας έχετε παραχωρήσει επικοινωνώντας μαζί μας στο e-mail [email protected]
Δικαίωμα διαγραφής: Εφόσον το επιθυμείτε μπορείτε να μας ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε παραχωρήσει επικοινωνώντας μαζί μας στο e-mail [email protected]
Δεσμευόμαστε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθούμε σε κάθε σχετικό αίτημά σας εντός τριάντα ημερών από την παραλαβή του.

Όροι χρήσης

Η χρήση αυτού του ιστότοπου παρέχεται από το estrellavillas.com σύμφωνα με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις.

1. Συμφωνείτε ότι θα χρησιμοποιείτε τον παρόντα ιστότοπο μόνο για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που δεν θα παραβιάζει τα δικαιώματα, ούτε θα περιορίζει ή απαγορεύει τη χρήση και απόλαυση του ιστότοπου από οποιονδήποτε τρίτο. Μηνύματα που παρουσιάζουν μία ή περισσότερες από τις παρακάτω ιδιότητες απαγορεύονται απολύτως:
• Περιεχόμενο παράνομο, επιβλαβές ή επιζήμιο, όπως δυσφημιστικό, υβριστικό, βίαιο, χυδαίο, πορνογραφικό ή που παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα τρίτων.
• Περιεχόμενο που προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
• Περιεχόμενο αντίθετο προς τα χρηστά ήθη ή τη δημόσια τάξη.
• Περιεχόμενο που συνιστά spam (μη ζητηθείσα εμπορική επικοινωνία – διαφήμιση).
• Άμεσες ή έμμεσες εμπορικές διαφημίσεις και εν γένει προωθητικές ενέργειες προσώπων, προϊόντων ή υπηρεσιών.
• Προσβλητικές ή υποτιμητικές αναφορές σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή σε προστατευόμενα διακριτικά γνωρίσματα (εμπορικά σήματα, επωνυμίες, διακριτικούς τίτλους επιχειρήσεων κλπ.), η υποκλοπή ή εν γένει παραβίαση της ιδιωτικής ζωής τρίτων (όπως δημοσίευση, η συλλογή ή/και αποθήκευση προσωπικών δεδομένων άλλων χρηστών), η μίμηση οποιουδήποτε νομικού ή φυσικού προσώπου ή ψευδή δήλωση για την ταυτότητα του χρήστη.
• Δημοσίευση ή αναφορά συνδέσμων προς παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού καθώς επίσης και κάθε άλλου περιεχομένου (εικόνες, μουσικά κομμάτια κοκ.) υλικού που παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, καθώς και συνδέσμους “peertopeer”.
• Περιεχόμενο ή αρχεία που περιέχουν επιβλαβές υλικό (ιούς κτλ.).
• Παραπομπές ή links σε άλλες ιστοσελίδες με παράνομο ή επιβλαβές περιεχόμενο

2. Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του ιστότοπου, οι εικόνες, τα γραφικά, οι φωτογραφίες, τα τυχόν σχέδια, τα κείμενα και γενικά όλα τα αρχεία του ιστότοπου προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Κανένα από αυτά δεν μπορεί να αποτελέσει ολικά ή μερικά αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, πλην της περίπτωσης της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό Η/Υ για μη εμπορική, προσωπική ή ακαδημαϊκή/εκπαιδευτική χρήση και σε αυτήν την περίπτωση μόνο με την ένδειξη της προέλευσης τους από τον ιστότοπο, χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν τον ιστότοπο ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα του ιστότοπου ή τρίτων μερών, προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας. Ο χρήστης του ιστότοπου κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αντιγράψει, εκμεταλλευτεί εμπορικά, πωλήσει, μεταπωλήσει, αναπαράγει, διανέμει με οποιονδήποτε τρόπο και σε οποιοδήποτε μέσο, όλο ή μέρος του περιεχομένου του ιστότοπου. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του περιεχομένου, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση [email protected]

3. Οποιαδήποτε επικοινωνία ή υλικό που μεταβιβάζετε σε εμάς μέσω του ιστότοπου, ή μεταβιβάζετε ή αναρτάτε σε οποιονδήποτε δημόσιο χώρο του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δεδομένων, ερωτήσεων, σχολίων, προτάσεων, ιδεών ή άλλων παρόμοιων, είναι και θα αντιμετωπιστεί ως μη εμπιστευτική και μη αποκλειστική πληροφορία.

4. Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του ιστότοπου, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή ή αλλοίωσή τους διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της ευρωπαϊκής ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

5. Εάν οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις δεν είναι πλήρως αποδεκτοί, η χρήση του παρόντος ιστότοπου πρέπει να τερματιστεί αμέσως.